NICO KROL

Nico is al meer dan 25 jaar actief in de paarden, zowel in de fokkerij en in de sport als op de keuringsvelden. Hij ging als een van eerste Nederlanders al jaarlijks naar de keuringen in Holstein en wist via die weg als bevlogen fokker al ‘nieuw’ bloed mee naar Nederland te brengen.

Nico heeft een oog voor goede paarden. Hij kocht al vroeg in het buitenland en heeft met deze aanpak verschillende goedgekeurde hengsten in een vroeg stadium weten te spotten.

NELLEKE KROL

Paardenliefhebber in hart en nieren. Nelleke rijdt al van jonge leeftijd en is altijd betrokken geweest bij het bedrijf van haar ouders. Nelleke heeft al vele paarden opgeleid in de dressuursport. Met Utah reed Nelleke op Prix st. George niveau. Nelleke houdt zich bezig met de training, opleiding en verkoop van de paarden.

Nelleke heeft haar ORUN Niveau 2 en 3, daarmee is zij gediplomeerd instructeur. Verder is ze KNHS jurylid dressuur klasse B-L.

Project management

Nelleke heeft na haar studie Bedrijfskunde en Agribusiness aan HAS Hogeschool Den Bosch werkervaring opgedaan bij Van Santvoort Makelaars in Helmond, ZLTO Advies en de FNRS. Nelleke wordt nog regelmatig gevraagd om op freelance basis werkzaamheden uit te voeren voor bedrijven en organisaties naast haar werk bij Stal Krol.

Enkele opdrachtgevers zijn:
-Sectorraad Paarden
-KNHS
-HAS Hogeschool

Nelleke heeft ervaring met het begeleiden van projecten in de hippische sector. Voorbeelden daarvan zijn o.a. Enjoy The Ride (KNHS) en diverse afstudeeropdrachten bij HAS Hogeschool.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om Nelleke in te huren voor het begeleiden van een (tijdelijk)project binnen uw organisatie? Neem contact op via e-mail: nelleke@stalkrol.nl of telefonisch 06-19780475