Onze klanten

Hieronder enkele referenties van onze klanten.

REFERENTIES

Heb jij onlangs een paard bij ons gekocht? We horen heel graag hoe het nu met jullie gaat. Laat je referentie achter door een mail te sturen via onze contact pagina. En wij plaatsen hem op de website.

Referenties

Intenz
(Jazz x Flemmingh)

“Vorig jaar juli ben ik na een kleine speurtocht naar een goed en het liefst ook een knap dresuurpaard voor de sport en bovenal plezier bij Stal Krol terechtgekomen na advies van mijn trainer Patrick van der Meer. Zij hadden op dat moment twee paarden te koop waar ik interesse in had. Op de foto en film was de 3 jarige Jazz x Flemmingh gelijk het type paard waar ik naar zocht. Eenmaal daar ben ik heel vriendelijk ontvangen. Echt een familiebedrijf zonder teveel poespas. Gewoon echte paardenmensen met gezond verstand van goede paarden. Na 2x uitproberen was ik overtuigd en het werd de Jazz. Een paard met 3 goede gangen en een extra galop. Hij was goed zadelmak en netjes gereden. Ik ben echt nog elke dag blij met dit paard en de goede service van de familie Krol”.

Sharona Vermaat

Utah

“I purchased Utah from Stal Krol 4 years ago, and she has been absolutely FANTASTIC ever since. Not only is this horse stunning, with gorgeous confirmation and movement, but she has an amazing mind. She is always kind, willing and has a super work attitude. She’s also very sensible and level headed. Everything a competitive amateur could ever want in a horse. Thank you for breeding such a special girl, and for sharing her with me!”

Annette Siegel

Everest

“I was looking for a perfect horse for a very long time but finding the ideal one is never  easy. But then I finally visited Stal Krol and I fel in love with Everest. From the moment I saw him I knew he has to be mine! He’s with me 1.5 year now and I am happier than ever before. Everest is the horse I always dreamed about. Stal Krol is a place where people with passion and knowledge share their experiences with others. I am sure that everybody who’s looking for a perfect horse will find The Ideal One in Stal Krol”.

Aleksanda Sielicka (Polen)

Tango

“Wij hebben een 3-jarige ruin gekocht bij Stal Krol. We werden uitstekend geholpen. Ze denken goed met je mee, en kijken of het paard past bij de toekomstige ruiter. We zijn super blij met Tango! Hij is heel erg braaf en doet goed zijn werk. Alles wat er over het paard verteld is, is waar. Stal krol is een heel vertrouwd adres! Zeker een aanrader.”

Iris den Uyl

Whatnow

“Ik heb Whatnow begin 2006 gekocht bij Nico Krol. Ik was op zoek naar een jong paard om af te richten, een jaar in de sport uit te brengen en daarna te verkopen. Nico wist me precies DAT paard te laten zien waar ik naar op zoek was. Ondanks dat Whatnow uit een springhengst en een allround moeder gefokt is, leek hij op die leeftijd toch behoorlijk talenten te hebben voor de dressuursport.

Whatnow was niet zo groot maar mij werd verzekerd dat hij nog wel wat zou groeien. Omdat ik wel erg weg was van zijn beweging heb ik hem gekocht. Hij werd met een prachtig keuringsrapport bij mij afgeleverd op stal. Inmiddels meet hij 1.72.

Tijdens het zadelmak maken voelde hij al zo vertrouwd en dat is eigenlijk altijd zo gebleven. Een paar keer hebben we toch op het punt gestaan om hem te verkopen en één keer is het zelfs tot keuren gekomen. Door domme pech werd er een pupil geconstateerd die niet werkte waardoor de koop niet door ging. Na twee dagen was de ontsteking gelukkig verdwenen. Inmiddels mag hij niet meer weg!

Afgelopen jaren hebben we veel progressie gemaakt in de sport met als resultaat dat we in 2014 de overstap gaan maken naar de grandprix. Whatnow blijft mij keer op keer verbazen met zijn aanleg voor met name het zwaardere werk dus ik ben erg benieuwd waar we straks zullen belanden.

Nico, hartstikke bedankt dat je me gekoppeld hebt aan dit toppaard!”

Malene Nootenboom